Informatie over Campus Kollum

Campus Kollum is een unieke samenwerking van dorpshuis en theater De Colle, Lauwers College, Piter Jelles !mpulse en de bibliotheek. Een centrum voor ontmoeting, cultuur en educatie in Kollum en omgeving.

Stichting Campus Kollum exploiteert en beheert deze multifunctionele accommodatie voor voortgezet onderwijs en maatschappelijke en culturele activiteiten.

Samenstelling stichtingsbestuur:

Ieke Zwart (voorzitter), Erie Dam, Alex Otter, Ine van der Beek (penningmeester) en Marja de Jonge

Wie vindt u in Campus Kollum?

Openbare Scholengemeenschap Piter Jelles

!mpulse Kollum, school van OSG Piter Jelles, is een school met uniek en eigentijds onderwijs waar leerlingen een vmbo-t, havo- of vwo-diploma kunnen halen.

CSG Lauwers College

Het Lauwers College in Kollum biedt onderwijs aan vmbo- en mavo-leerlingen met een zwaar accent op beroepsgerichte leerwegen (BB en KB).

Dorpshuis De Colle

De Colle is het dorpshuis binnen de Campus en beschikt over diverse zaalruimtes waar de inwoners, verenigingen, bedrijven en andere organisaties uit Kollum en omgeving terecht kunnen voor maatschappelijke en culturele activiteiten.

De Bibliotheek Noord Fryslân

Bibliotheek Kollum is onderdeel van Bibliotheken Noord Fryslân dat het bibliotheekwerk verzorgt voor elf gemeenten. De bibliotheek is dus overal en voor iedereen. Kom snel eens langs, de bieb is gratis voor kinderen tot 18 jaar en boetevrij voor iedereen.